Informatie voor deelnemers:

- Opbouwen
- Afbreken

Afbreken

De kunstmarkt duurt tot 5 uur 's middags. Er dient dan meteen met afbreken begonnen te worden. Over het algemeen gaat dit veel sneller dan opbouwen, zodat dit gemakkelijk binnen een half uurtje gepiept kan zijn.

In de email die je enkele dagen voor de kunstmarkt ontvangt zit ook een plattegrond van de omgeving. Neem die mee, zodat je weet waar je de auto kunt parkeren en 's avonds weer kunt terug vinden. Tussen 11:00 en 18:00 uur zijn de straten van het centrum afgesloten voor autoverkeer.

Met de kunstmarkt kun je normaal gesproken (alleen om in te laden) met de auto tussen 16:45 en 17:45 uur toch even dicht bij de kramen komen.

De kramen dienen uiterlijk om kwart voor zes helemaal leeg te zijn. Als je wat langer werk nodig hebt, dan raden we je aan om tijdig te beginnen met het inpakken, zodat je deze daarna snel kunt inladen in je auto.

Controleer ook even rond je kraam of er geen resten of afval meer ligt. De pleinen en de straten moeten namelijk schoon achter gelaten worden om hier ook de volgende keer weer met de kunstmarkt te mogen staan. Werk hier dus aan mee!

Let op: Parkeren op het plein is 's middags alleen toegestaan om in te laden. Je kunt hier van te voren dus niet al parkeren en achteraf kun je ook niet even blijven staan.

Rond kwart voor zes komt de vrachtwagen de straten in en de pleinen op om de kramen op te halen en dan is er geen plaats meer voor andere auto's op of rond de straten en de pleinen en dienen alle auto's dus weer weg te zijn.

Indien nodig zal enkele dagen voor de kunstmarkt nog aanvullende informatie op deze pagina's getoond worden. Kom dus vlak voor de kunstmarkt nog even naar deze site om eventuele nieuwe informatie te lezen.